Τον Λουκά Παπαδήμο στον «Ευαγγελισμό» επισκέφθηκε ο Κλάους Ρέγκλινγκ
Τον Λουκά Παπαδήμο στον «Ευαγγελισμό» επισκέφθηκε χθες το βράδυ στην Αθήνα ο Γενικός Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ.
Ο επικεφαλής του ESM γνωρίζει τον κ. Παπαδήμο για περισσότερα από 20 χρόνια και έχει συνεργαστεί μαζί του από διάφορες θέσεις.
Σύμφωνα με εκπρόσωπος του ESM «με την επίσκεψή του ο Κλάους Ρέγκλινγκ ήθελε να δείξει τη φιλία και την αλληλεγγύη του στον Λουκά Παπαδήμο και να καταδικάσει κατηγορηματικά την δειλή επίθεση σε βάρος του».
O πρώην πρωθυπουργός νοσηλεύεται από τις 25 Μαΐου 2017 στον «Ευαγγελισμό» όταν και τραυματίστηκε από την έκρηξη παγιδευμένου φακέλου εντός του αυτοκινήτου που τον μετέφερε. Παραμένει δε στον «Ευαγγελισμό» για τόσο μεγάλο διάστημα, λόγω του τραύματος στο μηρό, το οποίο προκλήθηκε από την έκρηξη του φακέλου-βόμβα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ιατροί κρίνουν ότι από εδώ και πέρα ο κ. Παπαδήμος πρέπει να συνεχίσει τη θεραπεία του κατ’ οίκον και ως εκ τούτου αναμένεται να λάβει εξιτήριο την προσεχή Δευτέρα.
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζητεί την επανάληψη των τριμερών συνομιλιών για την Ουκρανία
23:05
Ο Λευκός Οίκος ζητεί από το Ιράν να παραδώσει το εμπλουτισμένο ουράνιο στις ΗΠΑ (vid)
22:58
Ολλανδία: Ποινή κάθειρξης 30 ετών για Σύρο - Κατηγορείται για βασανιστήρια και βιασμούς κρατουμένων
22:54
Γιος ταξιάρχου της ΕΛΑΣ ο 25χρονος που βρέθηκε νεκρός στον Άγιο Δημήτριο - Τι ερευνά η Αστυνομία
22:48