Παπανάτσιου: Δεν θα δοθεί παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις
Απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό ένα παράθυρο για τους αγρότες.
«Μέχρι σήμερα, με βάση την ενημέρωση που έχω, έχουν υποβληθεί 5,7 εκατομμύρια δηλώσεις. Είναι μικρός ο αριθμός» ανέφερε η κυρία Παπανάτσιου και συνέχισε:
«Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Το σύστημα μπορεί να αντέξει το βάρος τις τελευταίες ημέρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί κάποια παράταση».
Όσον αφορά τους αγρότες τόνισε ότι «υπάρχουν κάποια θέματα και θα το δούμε». «Σε κάθε περίπτωση, αν πάλι η ΑΑΔΕ εκτιμήσει ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα, τότε είμαι έτοιμη να υπογράψω μια σχετική απόφαση», συμπλήρωσε η υφυπουργός.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κρυώνει η Ισπανία, φτερνίζεται η Ελλάδα: Νέα αντιπαράθεση στη σκιά της παραίτησης Σάντσεθ
17:15
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ένοχος και στο Εφετείο ιδιοκτήτης ακινήτου για κάμερα σε διαμέρισμα 18χρονης
17:05
ΔΙΕΘΝΗ
Ολοκληρώθηκε το deal Paramount–Warner Bros. των 110 δισ. δολαρίων – Τι προβλέπει η συμφωνία
17:01
ΚΟΣΜΟΣ
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Απαράδεκτες» οι επιθέσεις κατά εμπορικών πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα
16:57
ΕΛΛΑΔΑ