Μεγάλου: Χωρίς κεφαλαιουχικές επιπτώσεις το πόρισμα για την Πειραιώς
Καθησυχαστικές δηλώσεις για τις εξελίξεις στην Πειραιώς έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου.
«Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν αναμένουμε να προκύψουν σημαντικές οικονομικές ή κεφαλαιουχικές επιπτώσεις από τα ευρήματα της εποπτικής επιθεώρησης που διενεργήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος σε σχέση με θέματα του παρελθόντος», δήλωσε στο Bloomberg News.
Η δήλωση έγινε την ίδια ώρα που ο τίτλος της Πειραιώς στο Χρηματιστήριο Αθηνών δέχεται πιέσεις από μαζικές ρευστοποιήσεις χάνοντας ακόμη και 23,19% ενδοσυνεδριακά.
Να σημειωθεί πως η μετοχή άνοιξε στα 3,45 ευρώ σήμερα και κατακρημνίστηκε ενδοσυνεδριακά έως τα 2,65 ευρώ !
Οι πιέσεις σχετίζονται τόσο με τις αποκαλύψεις του πορίσματος της Τράπεζας της Ελλάδος που διαπιστώνει παραβάσεις κανονισμών από στελέχη της προηγούμενης διοίκησης, όσο και με την ευρύτερη ανησυχία για τη διενέργεια νέας επισκόπησης του ενεργητικού (AQR)των ελληνικών τραπεζών.
Eξωγήινα αμινοξέα περιέχει μετεωρίτης που έπεσε σε ένα σπίτι στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ
12:31
Οι ΗΠΑ προχωρά στην επιβολή δασμών 25% στη Βραζιλία - Τι απάντησε ο Λούλα ντα Σίλβα
12:22
Στη ΜΕΘ η 7χρονη που έχασε τους γονείς της και την αδερφή της στο τροχαίο στην Χαλκιδική
12:11
Fraport Greece: 5,6 εκατ. επιβάτες τον Ιούνιο – Άνοδος 4,7% στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια
12:10