Μαθητές δίνουν «ζωή» στη Νέα Κίο - 100 αλμυρίκια «πρασίνισαν» το παραλιακό μέτωπο
Εκατό αλμυρίκια φύτεψαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου και 3ου Λύκειου Άργους στο παραλιακό μέτωπο που συνδέει τη Νέα Κίο, το Τημένιο και τους Μύλους του Δήμου Άργους - Μυκηνών, δημιουργώντας πυκνή σκιά στην ακτή που φιλοξενεί εκατοντάδες λουόμενους και λουόμενες κάθε χρόνο.
Οι μαθητές και νεαροί πολίτες με την παρουσία τους έστειλαν ένα σημαντικό μήνυμα για τη δύναμη της έμπρακτης δράσης και την αξία της περιβαλλοντικής συνείδησης στις νεότερες γενιές.
Τα δένδρα παραχωρήθηκαν από το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, γεγονός που αναδεικνύει τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον ακαδημαϊκό χώρο για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης. Τη δράση στήριξε και ο Δήμος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέγκυ Ξηροταγάρου: Η στάση της νέας γενιάς απέναντι στο περιβάλλον,η πιο ισχυρή δύναμη για τον κόσμο
ΔΕΗ: Σταθερή η τιμή της κιλοβατώρας στο πράσινο τιμολόγιο τον Ιανουάριο - Έκπτωση 11%
13:13
Ο νεαρός με το φεντόρα και ο... κλεπτομανής γάτος: Ιστορίες που μας έκαναν να χαμογελάσουμε το 2025 (pics&vids)
13:08
Κουτσούμπας: Οι λαοί έχουν τη δύναμη να γίνουν οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων
13:05
Βασίλισσα Καμίλα: Αποκάλυψε για πρώτη φορά την επίθεση που δέχτηκε έφηβη σε τρένο
12:59