ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάρισα: Χαλαρή συζήτηση Τσίπρα με νέους σε μπαρ

Λάρισα: Χαλαρή συζήτηση Τσίπρα με νέους σε μπαρ
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντάλλαξε απόψεις και άκουσε τους προβληματισμούς περίπου 50 νέων Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την ομιλία του στη Λάρισα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε ένα μπαρ στο κέντρο της πόλης, όπου έκατσε με νέους και συζήτησε μαζί τους για περίπου δύο ώρες

Ο κ. Τσίπρας αντάλλαξε με περίπου 50 άτομα απόψεις και άκουσε τους προβληματισμούς τους για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Συγκεκριμένα, μίλησαν για την κατάσταση στην Παιδεία, την υποβάθμιση της δημόσιας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, για την πανδημία και τη στοχοποίηση που έχει δεχθεί από την κυβέρνηση η νέα γενιά, για την ανεργία και τις πενιχρές απολαβές από τους μισθούς.

Σημειώνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Λάρισα επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση, ζητώντας να υπάρξουν άμεσα στους εξής τομείς - κλειδιά:

  • Στις εκκλησίες να υπάρχουν μονάδες του ΕΟΔΥ έξω από τους ναούς και να κάνουν test κορωνοϊού
  • Στα σώματα ασφαλείας να ληφθούν μέτρα για την προστασία τους
  • Στα σχολεία να υπάρξει μείωση του αριθμού των παιδιών ανά τάξη και να μη γίνει σύμπτυξη τμημάτων
  • Τα νοσοκομεία να ενισχυθούν από την ιδιωτική πρωτοβουλία

«Δεν αρκεί, εδώ που φτάσαμε, απλώς να καταγγέλλουμε. Οφείλουμε ως κόμματα, ως συλλογικότητες, ως συνδικαλιστικοί φορείς αλλά και ως κοινωνία να κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να εμποδίσουμε την περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ