ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προϋπολογισμός - Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Στην ώρα τους οι εκλογές - Μας χωρίζει μια άβυσσος

Προϋπολογισμός - Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Στην ώρα τους οι εκλογές - Μας χωρίζει μια άβυσσος
Η μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα και Λύτρα για τις ΜΕΘ, η ενεργειακή κρίση και οι ανατιμήσεις αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της μονομαχίας των κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα. INTIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση στη Βουλή για τον νέο κρατικό Προϋπολογισμό, με την διαδικασία να περαιώνεται με την ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία

Εν αντιθέσει με πέρυσι, όποτε ίσχυαν οι υγειονομικοί περιορισμοί, η ψηφοφορία του κορυφαίου νομοθετήματος της κυβέρνησης ψηφίζεται με γεμάτα έδρανα στην πλειοψηφία τους.

Ψηφίζεται ο Προϋπολογισμός: Μητσοτάκης και Τσίπρας ρίχνουν τις δυνάμεις τους στη «μάχη» της Βουλής

Μητσοτάκης: Νέα μέτρα στήριξης και ρελάνς κατά Τσίπρα για την πανδημία

ΣΥΡΙΖΑ: Μελέτη Τσιόδρα, ακρίβεια, δημοκρατία το τρίπτυχο της ομιλίας Τσίπρα στη Βουλή

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε ότι η ελληνική οικονομία έχει καταγράψει ανάπτυξη 9,3% στο εννιάμηνο, την τρίτη καλύτερη στην Ευρωζώνη, ενώ ανακοίνωσε τρία νέα πρόσθετα μέτρα στήριξης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ότι έχει τις ίδιες ακραίες απόψεις με «όλους αυτούς τους Θεματοφύλακες του Συντάγματος» λέγοντας «είστε ακόμη μία φορά στο περιθώριο της κοινωνίας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας , εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας χαρακτηρίζοντας ανεπαρκή και επικίνδυνο τον πρωθυπουργό, ενώ έκανε λόγο για «κυβέρνηση ενόχων».

Παρακολουθήστε τη συζήτηση σε LIVEBLOG από το CNN Greece