«Ναι» από τον Δ. Καμμένο στην τροπολογία Κοντονή για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης
Επανήλθε τροποποιημένη η τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις αποφάσεις Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς εκτιμήθηκε ότι αφορά στην έμμεση αναγνώριση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης.
Η νέα ρύθμιση βρίσκει σύμφωνους τους ΑΝΕΛ και τον Δημήτρη Καμμένο που είχε απειλήσει με καταψήφιση εάν δεν διασφαλιστεί η προστασία των διεθνών συνθηκών της χώρας.
«Είναι σημαντικό να αναγνωρισθεί η γενναία αυτή πρωτοβουλία του Υπουργού κ. Σταύρου Κοντονή, η οποία θωρακίζει απόλυτα τη Θράκη μας και τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους. Τον συγχαίρω προσωπικά», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής.
Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ την τροποποιημένη τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Φρίντα Κάλο, Τζορτζ Όργουελ και Βέρντι για παιδιά: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:09
Τροχαίο με ανατροπή φορτηγού στην Αθηνών - Λαμίας - Κλειστές δύο λωρίδες
08:08
ΝΑΤΟϊκά σχέδια και τεχνολογίες διέρρεε στην Κίνα ο σμήναρχος που συνελήφθη για κατασκοπεία: Τα ίχνη που τον «πρόδωσαν»
08:01
Box Now: Πλάνο επιθετικής ανάπτυξης και το 2026 - Στα 40 εκατ. η συνολική επένδυση στην Ελλάδα
07:59