Ανδρουλάκης: Ο μίζερος δικομματισμός πρέπει να ανατραπεί
«Ο νέος φορέας οφείλει να διεκδικήσει αυτόνομο ρόλο. Ο σημερινός μίζερος δικομματισμός αποτελεί πηγή αναπαραγωγής της παθογένειας που βουλιάζει τη χώρα και πρέπει να ανατραπεί», υπογραμμίζει ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρουλάκης.
Παράλληλα σημειώνει, σε συνέντευξή του στο Έθνος, ότι δεν επιθυμεί ο νέος φορέας «να εμφανίζει την εικόνα μιας κακόφωνης Βαβέλ όπως έγινε στη Βουλή πριν από λίγες μέρες», ενώ τονίζει την ανάγκη «να αποφύγουμε τη συγκυριακή σύγκλιση δυνάμεων, μια μικρή ένωση μεγάλων εγωισμών».
Θεωρεί την προγραμματική συμφωνία προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμμαχία ή σύμπραξη στο μέλλον, ενώ απαντώντας στις κατηγορίες ότι θα γίνει «Ηρώδης» της παλαιάς γενιάς, υπογραμμίζει ότι «η πείρα είναι χρήσιμη, όμως πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον προχωρώντας σε αλλαγή νοοτροπίας».
SPONSORED
Το σύνθημα Μητσοτάκη μετά το συνέδριο της ΝΔ: Πάμε μαζί για την Ελλάδα του 2030
20:35
Χανταϊός: Καναδός επιβάτης του Hondius βρέθηκε θετικός
20:26
Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε περίπου 200 βλήματα εναντίον ισραηλινών στόχων
20:15
Τελεσίγραφο Τραμπ προς Ιράν: «Ο χρόνος τελειώνει - Δεν θα απομείνει τίποτα»
20:08