ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας για βιαιοπραγίες ΧΑ: Δεν δικαιούνται να μιλούν οι μέχρι χθες συνομιλητές των φασιστών

Τόσκας για βιαιοπραγίες ΧΑ: Δεν δικαιούνται να μιλούν οι μέχρι χθες συνομιλητές των φασιστών
EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

«Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αναφερόμενος στην βίαιη επίθεση των χρυσαυγιτών εναντίον μιας δικηγόρου και δύο ακόμα γυναικών, το μεσημέρι κοντά στο Εφετείο.

Ταυτόχρονα, ο κ. Τόσκας απαντάει με σκληρή γλώσσα σε προηγούμενη δήλωση της ΝΔ για το θέμα, την οποία αποκαλεί «συνομιλητή των φασιστών».

Ο αναπληρωτής υπουργός, στην δήλωση του αναφέρει:

«Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες. Οι τελευταίοι δε, από όσους δικαιούνται να ομιλούν, είναι οι μέχρι χθες συνομιλητές των φασιστών και οι εφευρέτες του όρου "σοβαρή Χρυσή Αυγή"».

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, καταδικάζει την επίθεση και παράλληλα στρέφεται για μια ακόμα φορά εναντίον του κ. Τόσκα, τον οποίο αποκαλεί «υποτιθέμενο υπουργό» και κάνει λόγο για μια ακόμα φορά, για «γενικευμένη ανομία».

Για τις βιαιοπραγίες των μελών της Χρυσής Αυγής, διενεργείται έρευνα από την Κρατική Ασφάλεια, με αυστηρές εντολές από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ