Παραιτήθηκε ο γ.γ. του υπ. Δικαιοσύνης Γ. Σάρλης
Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργος Σάρλης, προκειμένου να συμμετάσχει σε επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Η παραίτηση του κ. Σάρλη έγινε δεκτή τόσο από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.
Η αποδοχή παραίτησης δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με σημερινή ημερομηνία 2 Νοεμβρίου 2017, ενώ σύμφωνα με το ΦΕΚ, ο κ. Σάρλης υπέβαλε την παραίτησή του στις 30 Οκτωβρίου 2017.
Ο κ. Σάρλης ήταν στο υπουργείο Δικαιοσύνης από τον Μάρτιο του 2015 ως ειδικός σύμβουλος και ανέλαβε καθήκοντα γενικού γραμματέα το καλοκαίρι του 2016, όταν αποχώρησε από την εν λόγω θέση ο Κωνσταντίνος Κοσμάτος.
CULTURE
Heat 2: Ο Κρίστιαν Μπέιλ στο πλευρό του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στη νέα ταινία του Μάικλ Μαν
08:31
ΚΟΣΜΟΣ
Οι σεισμοί ενδέχεται να ευθύνονται για τη δημιουργία χρυσού μέσα στη Γη, υποστηρίζει μελέτη
08:23
ΚΟΣΜΟΣ
«Οι μαύροι δεν είναι πίθηκοι»: Δημοκρατικός βουλευτής σήκωσε πλακάτ την ώρα που μιλούσε ο Τραμπ - Αποβλήθηκε από την αίθουσα (vid)
08:14
ΚΟΣΜΟΣ
Κατολισθήσεις και πλημμύρες στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 29 νεκροί - Δεκάδες αγνοούμενοι (pics&vids)
08:11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ