Αύριο στην ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για το Κοινωνικό Μέρισμα
Αύριο το μεσημέρι θα διεξαχθεί στην ολομέλεια της Βουλής η αναβληθείσα συζήτηση του κυβερνητικού νομοσχεδίου για το Κοινωνικό Μέρισμα.
Η συζήτηση που είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Πέμπτη, αναβλήθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση, μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, «λόγω του εθνικού πένθους και της ανείπωτης τραγωδίας που έπληξε τη Δυτική Αττική».
Η συζήτηση του νομοσχεδίου θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα, οπότε και αναμένεται να ψηφισθεί με μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Όλα τα κόμματα έχουν δηλώσει ότι υπερψηφίζουν, με εξαίρεση τη Χρυσή Αυγή, η οποία επιφυλάχτηκε να τοποθετηθεί στη αυριανή συνεδρίαση.
Κατά τη συζήτηση εκτιμάται ότι θα παρέμβουν οι αρχηγοί των κομμάτων.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τραγωδία στη Χίο: Με προκλητική ΝΟΤΑΜ η Τουρκία διεκδικεί την έρευνα και διάσωση - Η απάντηση της Αθήνας
15:37
ΕΛΛΑΔΑ
Δεμένα τα πλοία στην Κυλλήνη λόγω θυελλωδών ανέμων - Κλειστή η γραμμή για Ζάκυνθο, Κεφαλονιά
15:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χατζηδάκης: Οι 14 παρεμβάσεις της κυβέρνησης για «ένα κράτος πιο φιλικό στους πολίτες»
15:17
ΚΟΣΜΟΣ
Έρευνα για διακίνηση επικίνδυνων αποβλήτων στην Αλβανία - Συνολικά 20 συλλήψεις
15:08
ΚΟΣΜΟΣ