Εκλογές Κεντροαριστερά: 160.000 πολίτες πήγαν στις κάλπες
Περί τους 160.000 πολίτες συμμετείχαν μέχρι το κλείσιμο -σχεδόν- της κάλπης στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα της Kεντροαριστεράς.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας, Νίκο Αλιβιζάτο, η συμμετοχή έφθασε το 74% του πρώτου γύρου (που διεξήχθη την προηγούμενη Κυριακή) παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα δραματικά γεγονότα της δυτικής Αττικής.
Ο κ. Αλιβιζάτος συνέκρινε μάλιστα την πτώση κατά 26% της συμμετοχής στο 2ο γύρο για τον νέο φορέα, με τις αντίστοιχες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, που -όπως είπε- είχαν πτώση συμμετοχής στο 2ο γύρο κατά 29%.
Ο ίδιος αναμένεται να ανακοινώσει τα πρώτα αποτελέσματα για την εκλογή αρχηγού του νέου φορέα της κεντροαριστεράς κατά τις 21:15'.
SPONSORED
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες, εκβιασμούς και εμπρησμούς – Έξι συλλήψεις
12:06
GAIA-X Accelerator: 160+ ελληνικές επιχειρήσεις χτίζουν το ψηφιακό οικοσύστημα του αύριο
12:02
Παγκόσμιος συναγερμός ΠΟΥ για την επιδημία Έμπολα στο Κονγκό: 91 θάνατοι και 350 ύποπτα κρούσματα
12:00
Η Ryanair προετοιμάζεται για το σενάριο «Αρμαγεδδών» - Ποιοι δεν θα επιβιώσουν από την κρίση
11:51