Εκλογές Κεντροαριστερά: 160.000 πολίτες πήγαν στις κάλπες
Περί τους 160.000 πολίτες συμμετείχαν μέχρι το κλείσιμο -σχεδόν- της κάλπης στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα της Kεντροαριστεράς.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας, Νίκο Αλιβιζάτο, η συμμετοχή έφθασε το 74% του πρώτου γύρου (που διεξήχθη την προηγούμενη Κυριακή) παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα δραματικά γεγονότα της δυτικής Αττικής.
Ο κ. Αλιβιζάτος συνέκρινε μάλιστα την πτώση κατά 26% της συμμετοχής στο 2ο γύρο για τον νέο φορέα, με τις αντίστοιχες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, που -όπως είπε- είχαν πτώση συμμετοχής στο 2ο γύρο κατά 29%.
Ο ίδιος αναμένεται να ανακοινώσει τα πρώτα αποτελέσματα για την εκλογή αρχηγού του νέου φορέα της κεντροαριστεράς κατά τις 21:15'.
Ο χάρτης πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου
06:00
Νέα παράταση για τις αιτήσεις του Κοινωνικού Τουρισμού μέχρι την Τετάρτη το βράδυ (29/04)
05:00
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Σήμα Διαφορετικότητας»
04:00
Youth Pass: Στις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Αναλυτικά η διαδικασία
03:00