ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Άμυνας ο Καμμένος

Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Άμυνας ο Καμμένος
EUROKINISSI

Την πολιτική ευθύνη για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανέλαβε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος, αποκαλύπτοντας ότι κάποιοι εντός του υπουργείου γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί.

«Κάποιος από τον 3ο όροφο του υπουργείου είχε ειδοποιηθεί και έπαιρνε βίντεο και φωτογραφίες, το ήξεραν μέσα από το υπουργείο», είπε στη Βουλή και διαβεβαίωσε πως «το τι έχει γίνει θα το βρούμε». Χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός εισβολής του Ρουβίκωνα σε δημόσια κτίρια και δη, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και σημείωσε ότι λαμβάνονται μέτρα για να μην υπάρξει ανάλογο περιστατικό στο μέλλον.

Στη σύντομη παρέμβασή του αναφέρθηκε στην υπόθεση της διακρατικής συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία, η οποία «δεν έχει πραγματοποιηθεί» και για την οποία «τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και απόλυτα», δίνοντας μια εικόνα για το πώς θα κινηθεί την Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου θα συζητηθεί η επερώτηση που έχει καταθέσει για την υπόθεση η ΝΔ.

«Είμαι 26 χρόνια στη Βουλή και αντέχει η πλάτη μου χτυπήματα, αντέχω μέχρι να τους τσακίσω», είπε και διαμήνυσε πως δεν θα δεχθεί να αποτελέσει το εξιλαστήριο θύμα και πως όσοι τον πολεμούν «βρώμικα» θα πρέπει μόλις ακούσουν την αλήθεια, να του ζητήσουν συγνώμη.

Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «μαζευτεί» και να προσέλθει στη συζήτηση για να πάρει όλες τις απαντήσεις και «να μην κρύβεται πίσω από επτά εφημερίδες και δύο ραδιόφωνα» που κάνουν πρώτη είδηση το θέμα αυτό. «Η ΝΔ είναι πολιτικός βραχίονας μιας εγκληματικής συμμορίας», είπε και συμπλήρωσε ότι το δικό του σπίτι είναι καθαρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ