Συνάντηση Γεννηματά - Ανδρουλάκη στη Χαριλάου Τρικούπη
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Νίκο Ανδρουλάκη -η πρώτη μετά την εκλογική αναμέτρηση για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.
Ειδικότερα, συζητήθηκε η περαιτέρω πορεία προς το ιδρυτικό συνέδριο, και μετά την ολοκλήρωσή της δεν έγιναν δηλώσεις.
Συνεργάτες της κ. Γεννηματά υπογράμμισαν, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πολύ καλό κλίμα στο οποίο διεξήχθη η συζήτηση που αφορούσε την πορεία της παράταξης, χωρίς να προβούν σε περαιτέρω αναφορές.
Συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη από τη μεριά τους, ανέφεραν ότι ο ευρωβουλευτής της Ελιάς επεσήμανε ότι:
Μας ενώνουν κοινές αγωνίες και κοινοί στόχοι, και έχουμε μπροστά μας μια τεράστια πρόκληση, μετά τη μαζική συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων προοδευτικών πολιτών στις 12 και 19 Νοεμβρίου.
Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε την ανάγκη να διαμορφωθεί ένα ριζοσπαστικό και προοδευτικό πρόγραμμα που θα δίνει απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.
«Η παράταξή μας οφείλει να έχει ισχυρή πολιτική αυτονομία, θεσμική λειτουργία και διαφάνεια. Με συλλογικότητα και εσωτερική δημοκρατία, αφήνοντας τα λάθη στο παρελθόν», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.
Φόβοι Όρμπαν για παρέμβαση των Βρυξελλών στις επικείμενες εκλογές στην Ουγγαρία
21:07
CNNi: Δυναμικός και βέβαιος ο Μαδούρο στο δικαστήριο - Τι απάντησε σε πολίτη μέσα στην αίθουσα
20:59
ΗΠΑ: Κυρώσεις σε απόστρατο γερουσιαστή που κάλεσε στρατιώτες «να αρνηθούν τις παράνομες εντολές»
20:56
Θανάσιμος ξυλοδαρμός 30χρονου στην Πάτρα: Αναμένονται εντάλματα σύλληψεις για εννέα άτομα
20:44