Τη Δευτέρα ενημερώνει τη ΚΟ της ΝΔ ο Πλακιωτάκης
Συνεδριάζει το απόγευμα της Δευτέρας η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ υπό το φως των εσωκομματικών εξελίξεων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και των κρίσιμων νομοθετημάτων που προωθεί η κυβέρνηση το αμέσως προσεχές διάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκτελών χρέη προέδρου της ΝΔ, Γ. Πλακιωτάκης θα ενημερώσει την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος για τις συζητήσεις που θα έχουν διεξαχθεί στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών που είναι προγραμματισμένο για αύριο στις 12:00 και στο οποίο θα τεθούν επί τάπητος το ασφαλιστικό, το προσφυγικό και η συνταγματική αναθεώρηση.
Πληροφορίες του CNN Greece αναφέρουν ότι η ΝΔ δεν προτίθεται να δώσει καμία στήριξη στην κυβέρνηση για τις αλλαγές που προωθεί στο ασφαλιστικό.
Ο κ. Πλακιωτάκης μετά την ενημέρωση που θα έχει από τον πρωθυπουργό αναμένεται να ενημερώσει με τη σειρά του τους τέσσερις υποψηφίους για την αρχηγία της ΝΔ.
Ο κ. Τσίπρας τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στον κ. Πλακιωτάκη και αφού τον συνεχάρη, τον ενημέρωσε για την σύγκληση του Συμβουλίου αναγνωρίζοντας ότι η συναίνεση είναι δύσκολη ωστόσο ένας διάλογος "καλό είναι να γίνει".
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πλακιωτάκης απάντησε στον πρωθυπουργό: "Άργησατε. Η ΝΔ θα ανταποκριθεί στον θεσμικό της ρόλο. Θα έρθω για να ακούσω".
Αυτή η απάντηση του κ. Πλακιωτάκη είχε προαναγγελθεί από χθες ότι στέλεχος της Συγγρού έλεγε στο CNN σχετικά με την στάση του μεταβατικού προέδρου του κόμματος: "Θα ακούσει, θα παρουσιάσει γενικές κατευθύνσεις και θα απέλθει".
Κλιμακώνουν οι αγρότες εν μέσω της συνάντησης στο Μαξίμου: Μπλόκα σε Νίκαια, Μάλγαρα, Μουδανιά
16:29
Θεοδωρικάκος: «Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της Διασποράς»
16:28
Νότια Κορέα: Θανατική ποινή η εισήγηση της εισαγγελίας για τον πρώην πρόεδρο Γιουν Σουκ Γέολ
16:27
Αγρότες Δ. Αχαΐας κατά συναδέλφων τους: Υποκινούμενοι κομματικά προσήλθαν στον διάλογο
16:17