ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω υπουργός

Μπακογιάννη: Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω υπουργός
EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην απόφαση του αδελφού της και προέδρου του κόμματος να μην συμπεριληφθεί κανένα μέλος της οικογενείας τους στην κυβέρνηση που θα έφτιαχνε εάν εκλεγόταν πρωθυπουργός, τονίζοντας πως τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνει η ίδια υπουργός.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η βουλευτής χαρακτήρισε δύσκολή την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και επεσήμανε πως την κατανοεί πλήρως.

Διαβεβαίωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφια βουλευτής, καθώς, όπως τόνισε, ο ρόλος αυτός είναι πολύ τιμητικός και η Βουλή θα χρειαστεί ανθρώπους με εμπειρία, όπως η ίδια.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη «είμαι κόρη του μεγαλύτερου Έλληνα κοινοβουλευτικού, η ύψιστη τιμή είναι να σε ψηφίζει ο κόσμος στη Βουλή. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την κοινοβουλευτική παρουσία στην επομένη Βουλή των Ελλήνων».

Αναφερόμενη στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που διοργανώθηκε το σαββατοκύριακο, η βουλευτής έκανε λόγο για ένα σημαντικό συνέδριο χωρίς παραφωνίες, προσθέτοντας πως η ΝΔ θα βρίσκεται στο έξης σε εκλογική ετοιμότητα.

«Θέλουμε τη μεγαλύτερη κοινωνική συμμαχία, με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, με τους κοινωνικούς εταίρους», ανέφερε και έθεσε ως στόχους της ΝΔ τη μείωση των φόρων, την επαναδιαπραγμάτευση και την ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών.

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή της η κ. Μπακογιάννη αποκάλυψε πως το κόμμα θα επιδιώξει συνεργασία με άλλα κόμματα είτε κερδίσει την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές, είτε όχι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ