Παπαδημητρίου: Πρώτη κατοικία είναι αυτή που δηλώνεται στη φορολογική δήλωση
«Πρώτη κατοικία θεωρείται εκείνη που δηλώνεται στη φορολογική δήλωση και προστατεύεται απόλυτα», επεσήμανε από το βήμα της Βουλής, μια ημέρα μετά τη ψήφιση της τροπολογίας για την προστασία των συμβολαιογράφων που διενεργούν πλειστηριασμούς, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Γιώργου Αμυρά, ο υπουργός Οικονομίας ανέφερε πως εντός τριμήνου έχει δοθεί εντολή να γίνει διαχωρισμός μεταξύ του ποιος είναι ο κακοπληρωτής και ποιος ο αδύναμος, επαναλαμβάνοντας παράλληλα, τη δέσμευση της κυβέρνησης για την προστασία της α΄ κατοικίας.
«Θα είμαι σαφής, κανένα υπερχρεωμένο νοικοκυριό δεν κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του», είπε και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να μεριμνά για τους ασθενέσθερους και όχι να τους χρησιμοποιεί ως άλλοθι για να προστατέψει τους ισχυρούς. Απέφυγε πάντως, να απαντήσει αν υπάρχει κίνδυνος νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.
ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει αίτημα σύστασης Προανακριτικής για Λιβανό και Αραμπατζή
18:19
Πάργα: Ανήλικοι απείλησαν μαθήτρια με σουγιά μέσα σε σχολικό λεωφορείο
18:10
Γαλλία: Έφηβος προσπάθησε να πουλήσει τα δεδομένα εκατομμύριων χρηστών στο «dark web»
18:01
«Ο κόσμος είναι θυμωμένος»: Την απόλυση του Τζίμι Κίμελ «και σύντομα» ζητά ξανά ο Τραμπ
17:53