Τζανακόπουλος για Σπυράκη: Να ακούσει την τοποθέτηση της κυβέρνησης και να ξαναγράψει τη δήλωσή της
Αφού ακούσει την τοποθέτηση της κυβέρνησης, να ξαναγράψει τη δήλωσή της, σχολιάζει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σχετικά με τη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα των οκτώ Τούρκων αξιωματικών.
Ειδικότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Η κ. Σπυράκη δεν άκουσε την τοποθέτηση της κυβέρνησης. Η κ. Σπυράκη να ακούσει την τοποθέτηση της κυβέρνησης. Η κ. Σπυράκη αφού ακούσει την τοποθέτηση της κυβέρνησης να ξαναγράψει τη δήλωσή της».
Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, με αφορμή το αίτημα αναίρεσης ασύλου στον έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς. Μεταξύ άλλων είπε:
Η κυβέρνηση, εδώ και εβδομάδες, δεν διαψεύδει τους ισχυρισμούς του κ. Ερντογάν, ότι ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε να δρομολογήσει την έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών. Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται τυχοδιωκτικά σε μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση, παραβλέποντας ότι η Ελλάδα είναι κράτος Δικαίου και μέλος της Ε.Ε.
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Τραμπ: Συλλυπητήρια για την επίθεση στην Ουάσινγκτον
22:57
Τραμπ: «Κάνω καλές συζητήσεις» με Πούτιν και Ζελένσκι για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
22:45
Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 24χρονου κτηνοτρόφου από τη Μυτιλήνη
22:33
Βυτιοφόρο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο στην Μεσσηνία
22:21