Σβίγκου: Να συνεχιστούν οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη ρύθμιση του τοπίου στα ΜΜΕ
Στην κρίση του Τύπου αναφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η εκπρόσωπος του κόμματος Ράνια Σβίγκου.
Η κ. Σβίγκου ζήτησε να συνεχιστούν οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη ρύθμιση του τοπίου και την προστασία των εργαζομένων.
Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην κρίση των μέσων ενημέρωσης στα οποία βασικός μέτοχος είναι ΣΥΡΙΖΑ και στους τρόπους υπέρβασής της, στο πλαίσιο ενός συνολικού επανασχεδιασμού.
Η κ. Σβίγκου ολοκλήρωσε την ομιλία της με αναφορά στην απώλεια του Θεόδωρου Μιχόπουλου και στη βαθιά του πεποίθησή του ότι τα ΜΜΕ στα οποία βασικός μέτοχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να διεισδύσουν σε ευρύτερα ακροατήρια, δυναμώνοντας ταυτόχρονα τη σχέση τους με το κόμμα.
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Χάκερς «έριξαν» το σάιτ του Εθνικού Συναγερμού και το προφίλ της Μαρίν Λεπέν στο Χ
23:25
ΚΟΣΜΟΣ
Συναγερμός στη Βενεζουέλα: Τρεις νεκροί από χανταϊό - Υπό διερεύνηση άλλοι δύο θάνατοι
23:12
ΚΟΣΜΟΣ
Τουρκία: Ο Οζγκιούρ Οζέλ ανήγγειλε την ίδρυση νέου κόμματος - «Βρισκόμαστε σε ιστορική καμπή»
23:01
ΕΛΛΑΔΑ
Έρχεται κορύφωση του καύσωνα και ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς στη χώρα την Τετάρτη
22:50
ΚΟΣΜΟΣ