Παππάς: Ναι ή όχι σε σύνθετη ονομασία για την πΓΔΜ κ.Μητσοτάκη;
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, έθεσε ένα ερώτημα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με την ονομασία της πΓΔΜ, μέσω twitter.
Ο κ. Παππάς σε ανάρτηση του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ζητά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει με ένα «ναι» ή ένα «όχι» στο ερώτημα «σύνθετη ονομασία για την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας;».
Ο υπουργός, κλείνοντας την ανάρτησή του, κάνει λόγο για ένα «απλό, επίμονο και καθαρό ερώτημα», προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Με την ανάρτηση αυτή δίδεται συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τις διαπραγματεύσεις περί επίλυσης του Σκοπιανού.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Κηφισιά: Σκηνές τρόμου για 77χρονο - Ληστές του έστησαν καρτέρι αρπάζοντας κοσμήματα 100.000 ευρώ (vid)
09:33
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το πιο ισχυρό Opel Corsa όλων των εποχών είναι ηλεκτρικό και λέγεται GSE
09:30
ΧΡΗΜΑ
Στο 2,23% ο πληθωρισμός στα σουπερμάρκετ τον Απρίλιο - Αυξήσεις σε φρούτα και κρέατα
09:30
ΚΟΣΜΟΣ
Πάνω από 300 ουκρανικά drone κατέρριψε η Ρωσία
09:25
CULTURE