ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης για Σκοπιανό: Υπάρχουν πολλά ονόματα που δίνουν λύση

Θεοδωράκης για Σκοπιανό: Υπάρχουν πολλά ονόματα που δίνουν λύση
ΕUROKINISSI/φωτογραφία αρχείου

«Υπάρχουν πολλά ονόματα που δίνουν λύση, μια σλαβική λέξη μπορεί να μας καλύπτει πλήρως», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.

«Είμαστε υπέρ μιας σύνθετης λύσης που όμως θα συνοδεύεται με δεσμευτικές εγγυήσεις και τον αλυτρωτισμό», υπογράμμισε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, τη Δευτέρα, δύο 24ωρα μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

«Η κυβέρνηση κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο», σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης και αναφερόμενος στον κ Καμμένο τόνισε πως είναι επικίνδυνο και γελοίο υπουργός να έχει διαφορετική άποψη για σημαντικά θέματα και να εκθέτει τη χώρα.

«Η ευθύνη της κυβέρνησης για τη διγλωσσία είναι τεράστια. Πρέπει να εξασφαλίζει την ελάχιστη υπευθυνότητα μέσα στο κόμμα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ Θεοδωράκης κατέληξε λέγοντας πως δεν υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι στην αντιπολίτευση και δεν υπάρχει κανείς πρόθυμος να αντικαταστήσει τον κ Καμμένο. «Δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχουμε σε ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα. Δεν μας ενδιαφέρει κανένα υπουργείο με πρωθυπουργό τον κ Τσίπρα», τόνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ