Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη
Την κατηγορηματική καταδίκη της για τον βανδαλισμό στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη εκφράζει η Νέα Δημοκρατία, που παράλληλα «υπενθυμίζει ότι η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών» και την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.
«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον βανδαλισμό στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου» αναφέρει η ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Υπενθυμίζουμε - για άλλη μία φορά - ότι η Κυβέρνηση είναι απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών και την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου».
Υπογραμμίζει δε, ότι «οι παρακρατικές μέθοδοι, όχι μόνον αποδοκιμάζονται από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία, αλλά δεν φοβίζουν και ούτε πτοούν τους πολίτες».
Κωνσταντοπούλου για δίκη Τεμπών: «Δεν θέλουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια» (vid)
12:22
Πιτσιλής (ΑΑΔΕ) στο CNN Greece: Έχουμε κερδίσει πάρα πολλές μάχες στο μέτωπο της φοροδιαφυγής
12:21
Ένας «χαμένος κόσμος» αποκαλύπτεται στην Κίνα - Μια σκοτεινή άβυσσος καλυμμένη με ομίχλη και μυστήριο
12:16
Στον ανακριτή Αμαλιάδας η Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη (vid)
12:15