Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη
Την κατηγορηματική καταδίκη της για τον βανδαλισμό στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη εκφράζει η Νέα Δημοκρατία, που παράλληλα «υπενθυμίζει ότι η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών» και την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.
«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον βανδαλισμό στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου» αναφέρει η ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Υπενθυμίζουμε - για άλλη μία φορά - ότι η Κυβέρνηση είναι απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών και την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου».
Υπογραμμίζει δε, ότι «οι παρακρατικές μέθοδοι, όχι μόνον αποδοκιμάζονται από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία, αλλά δεν φοβίζουν και ούτε πτοούν τους πολίτες».
Συνάντηση Τασούλα - Πιερρακάκη: «Αυξημένο το κύρος της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο»
12:38
Δοκιμασία με ανιχνευτή ψεύδους εισάγει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Γκέτεμποργκ
12:36
Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάικλ Ντάγκλας θα συμμετάσχουν στο TCM Classic Film Festival
12:26
«Ακατανόητο οι αγρότες να μην έρθουν στον διάλογο» λέει ο Χατζηδάκης μετά το αλαλούμ με τις επιτροπές (vids)
12:25