ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Αυτός που υπολόγισε 140.000 άτομα στο συλλαλητήριο «πρέπει να κοιταχτεί»

Κικίλιας: Αυτός που υπολόγισε 140.000 άτομα στο συλλαλητήριο «πρέπει να κοιταχτεί»

Στο θέμα του συλλαλητηρίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτηρίζοντάς το «τεράστιο» και «ειρηνικό» και επισημαίνοντας πως αποδείχθηκε ότι η κοινή λογική δεν έχει χαθεί.

Σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Θέμα 104,6» ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ δήλωσε πως αυτός που έβγαλε ανακοίνωση περί 140.000 κόσμου «πρέπει να κοιταχτεί», ενώ εξαπέλυσε φραστική επίθεση κατά του κ. Τόσκα για τον οποίο είπε πως «έχει την πολιτική ευθύνη».

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Ακριβή τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, λέει ο Τόσκας

«Διαδήλωσαν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας και δεν υπήρξαν ακρότητες, δεν ακούστηκε κανένα αντικυβερνητικό σύνθημα, δεν έγιναν επεισόδια. Μετά την υπερήφανη διαπραγμάτευση, τις κλειστές τράπεζες, την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας για 100 χρόνια, το νέο κατόρθωμα του κ. Τσίπρα είναι ότι κατόρθωσε να ενώσει την ελληνική κοινωνία» είπε ο κ. Κικίλιας προσθέτοντας πως «η μειοψηφία που κυβερνά κατάφερε να μετατρέψει την πλατεία των αγανακτισμένων σε πλατεία των αποφασισμένων».

«Οι άνθρωποι που βρέθηκαν χθες στο Σύνταγμα δεν είναι ακροδεξιοί, ούτε ακροαριστεροί. Βρέθηκαν εκεί από πατριωτικό καθήκον και συναίσθημα. Δεν μπορεί να γίνει κανένα σχόλιο για μια διαπραγμάτευση που κάνουν εν κρυπτώ οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς μαζί με τον κ. Καμμένο, χωρίς να ενημερώνουν κανέναν, χωρίς να έχουν ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία» δήλωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ