Δράση κατά των πλειστηριασμών από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νέα πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών, που την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένο να… περάσουν στην «ηλεκτρονική εποχή», ανέλαβε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, βρέθηκε σε συμβολαιογραφικό γραφείο, την ημέρα που επρόκειτο να βγουν στο «ηλεκτρονικό σφυρί» δεκάδες ακίνητα και είχε μια έντονη συζήτηση με την συμβολαιογράφο και συνεργάτες της, σχετικά με την διαδικασία που επρόκειτο να ακολουθηθεί.
Κατέγραψε μάλιστα την «επίσκεψή» της αυτή σε βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στην ιστοσελίδα freedomtv.gr, σημειώνοντας: «Ορίστε τα πρόσωπά αυτών που θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια, πίσω από κλειστές πόρτες, με την προστασία της Κυβέρνησης και ολόκληρου του πολιτικού συστήματος».
Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
01:00
Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
00:30
ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μήνυσε τον υπουργό Άμυνας που τον κατηγορεί για «στάση»
23:58
Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή: Που αναμένεται να χιονίσει την Τρίτη - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία
23:50