Η ΝΔ καταδικάζει την αποστολή σφαίρας στον Νίκο Κοτζιά
Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την αποστολή απειλητικής επιστολής στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.
Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς ζητά από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη διαλεύκανση του «απαράδεκτου», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, περιστατικού.
«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την απειλητική ενέργεια που δέχθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς και καλεί την Κυβέρνηση να διαλευκάνει άμεσα το απαράδεκτο αυτό περιστατικό», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση.
Να υπενθυμίσουμε πως προ ημερών ένας φάκελος που περιείχε μία σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα απεστάλη στο υπουργείο Εξωτερικών και είχε παραλήπτη τον ίδιο τον Νίκο Κοτζιά.
Η επιστολή αναφερόταν στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.
Αν και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όλο συμβάν και το αν λειτούργησε ή όχι το πλέγμα ασφαλείας που εντοπίζει την ύποπτη αλληλογραφία, η σφαίρα εστάλη άμεσα για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου, ενώ και το σημείωμα έχει επίσης σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να αναζητηθεί ο συντάκτης και ο αποστολέας του.
Έρευνα σε βάρος του Βρετανού πρώην Επιτρόπου Πίτερ Μάντελσον ζητεί η Κομισιόν
23:59
Παναθηναϊκός - Παρί 99-104: Επιστροφή με ήττα για το Τριφύλλι
23:56
Το Instagram στις ΗΠΑ θα ενημερώνει τους γονείς για πιθανές αυτοκτονικές τάσεις του παιδιού τους
23:51
Αρχές Μαρτίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η επόμενη συνάντηση ΗΠΑ - Ουκρανίας - Ρωσίας, λέει ο Ζελέσνκι
23:45