ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δρίτσας προς Λοβέρδο: Η Επιτροπή εργάζεται με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα

Δρίτσας προς Λοβέρδο: Η Επιτροπή εργάζεται με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Την αντίδραση του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της Novartis Θοδωρή Δρίτσα προκάλεσε η επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδου και τα όσα σε αυτή ανέφερε για απόπειρα της πλειοψηφίας να σπιλώσει τους πολιτικούς της αντιπάλους και να «δολοφονήσει» χαρακτήρες.

Αφού αναφέρει ότι δεν έχει αποσταλεί ακόμη, επίσημη πρόσκληση για την κατάθεσή του, διαμαρτύρεται για το ύφος που επέλεξε να εκφραστεί ο κ. Λοβέρδος.

«Απορρίπτω τόσο τους ισχυρισμούς, όσο και τις ύβρεις σας και διαμαρτύρομαι έντονα για αυτές», αναφέρει ο κ. Δρίτσας και διαβεβαιώνει ότι η Επιτροπή θα συνεχίσει να εργάζεται με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα, με στόχο την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

«Δεν έχει δικαίωμα και δεν προαναγγέλλει αθώους, δεν έχει δικαίωμα και δεν κατασκευάζει ενόχους. Έχει υποχρέωση και αυτό κάνει, να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες του συνταγματικού και νομοθετικού πλαισίου, ώστε να σταματήσει η απαξίωση του πολιτικού συστήματος και να επαναθεμελιωθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών σε αυτό», επισημαίνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ