Ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων ο Κατσιαντώνης
Χωρίζουν οι δρόμοι του Γιώργου Κατσιαντώνη και της Ένωσης Κεντρώων μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του Βασίλη Λεβέντη.
Ο ίδιος σε δηλώσεις του μίλησε για διάψευση των προσδοκιών του τα τελευταία 2,5 χρόνια και πολιτικές διαφορές με τον Βασίλη Λεβέντη, χωρίς ωστόσο, να αναφέρει κάτι περισσότερο.
Διέψευσε τη φημολογία ένταξής του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, λέγοντας πως θα παραμείνει ανεξάρτητος.
«Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου για τον κόσμο του νομού Λάρισας και θα σκεφθώ τους επόμενους μήνες την επόμενη κίνησή μου», είπε.
Είναι ο τρίτος βουλευτής που αποχωρεί από την Ένωση Κεντρώων μετά τον Γιώργο Καρρά που συνεργάζεται πλέον με τη ΔΗΣΥ και τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που εντάχθηκε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ένωση Κεντρώων μένει πλέον με 6 βουλευτές.
Τσεχία: Ξεκίνησε η εκταφή του πρώην υπουργού Γιαν Μάζαρικ - Άγνωστες οι συνθήκες θανάτου του το 1948
19:04
Κ. Μητσοτάκης: «Η ΔΕΗ, ασπίδα προστασίας για κάθε οικογένεια»
19:01
Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου της Αγοράς: Διαψεύδει ανατιμήσεις πριν την έναρξη του μέτρου μείωσης τιμών
18:56
Πρόωρες βουλευτικές εκλογές στη Σερβία: Στις 25 Οκτωβρίου η πιθανή ημερονία διεξαγωγής τους
18:54