Νέες «βολές» ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για την offshore
Απαντήσεις ζητά για ακόμη μια φορά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την offshore που φέρεται να χρηματοδότησε την εταιρεία της συζύγου του.
Σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται ότι «τουλάχιστον ο κ. Γεωργιάδης έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για την εξωχώρια εταιρεία του, ακόμα κι αν δεν έδωσε καμία απολύτως εξήγηση για τις αποκαλύψεις».
Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται «πόσο ακόμα θα συνεχίσει να κρύβεται» ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Θα βρει επιτέλους το σθένος να αντικρύσει τον ελληνικό λαό και να πει την αλήθεια για την offshore που χρηματοδότησε την εταιρεία της συζύγου του;» καταλήγει λέγοντας η ανακοίνωση.
ΚΟΣΜΟΣ
«ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ»: Κραν Μοντανά: «Πυροτεχνήματα σφηνωμένα σε μπουκάλια σαμπάνιας» προκάλεσαν την έκρηξη με τους 40 νεκρούς, περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες
14:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» - Οι ευχές με ασθενείς και εργαζομένους (pics)
14:12
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ: Επιβεβαιώνει την απαγόρευση πρόσβασης 37 ΜΚΟ στη Γάζα - Αναμέσα τους οι Γιατροί χωρίς Σύνορα
14:02
ΚΟΣΜΟΣ
Γιγαντιαία πυρκαγιά στην Ολλανδία κατέστρεψε ναό του 19ου αιώνα στο Άμστερνταμ - Πύργος 50 μέτρων κατέρρευσε
13:51
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ