Παππάς κατά Μητσοτάκη: Πλεονάζον προσωπικό είναι ο ίδιος, θα απολυθεί στις εκλογές
Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τις δηλώσεις του περί «πλεονάζοντος προσωπικού στην ΕΡΤ», έκανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.
Με ανάρτησή του στα social media, o κ. Παππάς εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, επισημαίνοντας πως «πλεονάζον πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος. Θα «απολυθεί» στις εκλογές».
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός έγραψε: «Ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε για πλεονάζον προσωπικό σε νοσοκομεία και ΕΡΤ. ‘’Πλεονάζον’’ πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος. Θα ‘’απολυθεί’’ στις εκλογές. Ίσως και νωρίτερα. Ας καταλάβει, επιτέλους, ότι κανένας άνθρωπος δεν περισσεύει».
«Είναι αδιανόητο να πλεονάζουν οι γιατροί και να λείπουν νοσηλευτές» ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης σε εκδήλωση για τον δημόσιο τομέα, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης ανέφερε πως «το τέλος υπέρ της ΕΡΤ θα μειωθεί στο μισό ... Αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό, θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό».
Ρωσία: Έξι χρόνια κάθειρξης στον επικεφαλής κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς
08:57
Από το Χόλιγουντ και τη μουσική μέχρι τον αθλητισμό: Οι 15 διάσημοι που καθόρισαν το στυλ το 2025
08:44
Ρόδος: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 10χρονου σε ορεινό χωριό του νησιού
08:31
Ιράν: Εγκαταλείπει την υποκριτική η ηθοποιός Αλιντουστί, λόγω του νόμου της υποχρεωτικής μαντίλας
08:18