Επικοινωνία Βούτση με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, και τους συνεχάρη για τη στάση και την προσωπικότητα των παιδιών τους.
Ο κ. Βούτσης, που χθες επισκέφθηκε στην Αδριανούπολη τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, ανέφερε στους γονείς τους ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και τηρούν ακμαίο το ηθικό τους, έχοντας αντιληφθεί ότι η κράτησή τους είναι πολιτική.
Ο πρόεδρος της Βουλής, στην επικοινωνία που είχε με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, τους μετέφερε τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού, του κοινοβουλίου και της πολιτείας, η οποία κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και προσπάθειες για την απελευθέρωσή τους.
Ταυτόχρονα, τους διαβεβαίωσε ότι η Βουλή στέκεται δίπλα τους για τους στηρίξει σε ό,τι χρειαστούν και για να συνεχίσουν να κρατούν ψηλά το αίσθημα της αισιοδοξίας.
Σάμος: Συνελήφθη 47χρονος για κύκλωμα απάτης και ξεπλύματος χρήματος - Πάνω από 440.000 ευρώ η ζημιά
10:51
Εντοπίστηκε σορός άνδρα στον όρμο Φαλήρου - Περισυνελέχθη από το Λιμενικό
10:50
Στα 12,6 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα Ιανουαρίου - Νοεμβρίου
10:49
Αυτές είναι οι 12 φοιτητικές εστίες που αναβαθμίζονται: 4,1 εκατ. για τον εξοπλισμό τους
10:41