Σκοπιανό: Aισιόδοξος για την έκβαση του ονοματολογικού ο Τζανακόπουλος
Αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας με την πΓΔΜ εμφανίζεται ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» είπε ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας έχουν εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες δικλίδες ώστε να «τηρηθούν όλες οι υποχρεώσεις που πρόκειται να αναληφθούν από τους γείτονές μας».
Για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα, ο κ. Τζανακόπουλος τονίζει πως «μέχρι να αποφασίσει θα έχει απολέσει και όποια ψήγματα αξιοπιστίας τού έχουν απομείνει».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποσυνδέει επίσης τον ρόλο του ΔΝΤ από την αξιοπιστία της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια, δηλώνοντας πως τη στάση των αγορών θα κρίνει η αρχική επιμήκυνση του σταθμισμένου μέσου όρου ωριμάνσεων των ελληνικών ομολόγων
Ξεκινούν σήμερα οι εξετάσεις για την εισαγωγή στα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
09:18
ΗΠΑ: «Ήθελα να πυροβολήσω αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ» - Τα πρώτα λόγια του δράστη μετά τη σύλληψή του
09:01
Το 1 έως 4% των ανθρώπων «ακούν» χρώματα και «γεύονται» λέξεις – Γιατί συμβαίνει αυτό
09:00
Θοδωρής Κολυδάς: Οι τρεις εκδοχές για την ψυχρή εισβολή την Πρωτομαγιά - «Είναι νωρίς για πρόγνωση, αλλά υπάρχει σαφής τάση»
08:53