Τόσκας για Σκοπιανό: Είμαι διπλά υπερήφανος για τη συμφωνία
«Είμαι διπλά υπερήφανος ως Έλληνας πατριώτης και ως μέλος αυτής της κυβέρνησης». Αυτό τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αναφορικά με τη συμφωνία για το Σκοπιανό.
Ο κ. Τόσκας κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για «τυχοδιωκτισμό» και «συστράτευση με τον ακραίο εθνικισμό και τους νοσταλγούς της στρατοκρατίας».
Ο κ. Τόσκας υπογράμμισε ότι με τη συμφωνία ξεπεράστηκαν αγκυλώσεις και αδιέξοδα δεκαετιών, διασφαλίζεται η ιστορία μας, αναβαθμίζεται διεθνώς η χώρα μας και ο ελληνικός λαός μόνο οφέλη έχει σε όλα τα επίπεδα, πλέκοντας, ταυτόχρονα, το εγκώμιο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, για τους χειρισμούς τους.
Για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: «Εκεί που μας χρωστούσαν, ζητάνε και το βόδι... Είναι αδιανόητο να εγκαταλείπει το μεσαίο μετριοπαθή χώρο, να περιφρονεί τα διεθνή στηρίγματα της χώρας, προωθώντας τη διεθνή της απομόνωση».
SPONSORED
Από ένα κομμάτι τσουρέκι πνίγηκε το κοριτσάκι στην Αίγινα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
15:54
Νίκη για τον ΟΔΔΗΧ στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αγγλίας - Η εμβληματική απόφαση
15:54
ΠΟΥ για χανταϊό: Ο κίνδυνος στην φάση αυτή παραμένει χαμηλός για την δημόσια υγεία
15:52
Συναγερμός στην Πάτρα: Φωτιά σε εργοστάσιο - Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
15:49