ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Υπέγραψε ή όχι ο Σαμαράς έγγραφο με την ονομασία των Σκοπίων;

Παππάς: Υπέγραψε ή όχι ο Σαμαράς έγγραφο με την ονομασία των Σκοπίων;
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, κατά την ομιλία του στη Βουλή, στη συζήτηση για την πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας με φόντο το Σκοπιανό

«Θα τις χάσετε και τις εκλογές του 2019, κύριοι. Η δικαιολογία της αριστερής "παρένθεσης" έχει ξεχειλώσει», δήλωσε ο κ. Παππάς, κατά την έναρξη της ομιλίας του στην Ολομέλεια.

«Τι προτείνετε; Ποια ονομασία σας κάνει; Υπέγραψε ή όχι ο κ. Σαμαράς έγγραφο με την ονομασία των Σκοπίων; Πείτε την αλήθεια για όσα έχει πει η ΝΔ τα τελευταία 25 χρόνια», είπε ο κ. Παππάς, απευθυνόμενος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφερόμενος στις πρωτοφανείς δηλώσεις του φυγόδικου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, ο κ. Παππάς είπε: «Είδαμε τον νταή να μιλάει για πραξικόπημα και μετά να γίνεται νύσσα, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί του ο εισαγγελέας».

Και πρόσθεσε: «Σας ερέθισε αυτό που σας είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Η δύναμη του φασίστα δεν βρίσκεται στην κλωτσιά και τη γροθιά του, βρίσκεται στην ανοχή του περίγυρου».

Για τα συλλαλητήρια και του «αγανακτισμένους»

«Δυο κόμματα καλούν ανοιχτά σε συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο, η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή. Ο αντιπρόεδρός σας έχει καλέσει ανοιχτά και μην υποκρίνεστε. Στο μεγαλειώδες κίνημα των αγανακτισμένων υπήρχε και εκεί φασιστικός σπόρος που δεν φύτρωσαν και δεν άνθισαν. Ο φασισμός παντού θα επιδιώκει όπου υπάρχουν λαϊκά ξεσπάσματα. Το θέμα είναι αν θα υπάρχουν οι πολιτικές δυνάμεις που θα του ρίξουν νερό για να ανθίσει. Στους “αγανακτισμένους” ο σπόρος του φασισμού δεν κάρπισε», είπε – μεταξύ άλλων – ο Νίκος Παππάς.

Live Βουλή: Σήμερα η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ