Τη Δευτέρα παραιτείται από αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Καμμένος
Τη Δευτέρα μετά τη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων θα παραιτηθεί από τη θέση του Αντιπροέδρου ο Δημήτρης Καμμένος.
Ο ίδιος σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους, ανέφερε πως ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση πως τη Δευτέρα θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη όπου θα γίνει ψηφοφορία για δικαστικούς και αμέσως μετά θα υποβάλλει την παραίτησή του.
Τις επόμενες ημέρες και σίγουρα πριν ολοκληρώσει η Ολομέλεια τις εργασίες της, θα διεξαχθεί και η ψηφοφορία για τον βουλευτή των ΑΝΕΛ που θα τον αντικαταστήσει. Ο κ. Καμμένος επεσήμανε πως δεν θέλει να παρακωλύσει άλλο τη διαδικασία, καθώς τον έχουν βάλει σε πάγο το τελευταίο διάστημα με συνέπεια άλλοι αντιπρόεδροι να προεδρεύουν.
ΕΛΛΑΔΑ
Βόλος: Ασθενοφόρο έπιασε φωτιά στην εθνική οδό - Στο νοσοκομείο το πλήρωμα
20:31
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε χαντάκι στην Παλλήνη
20:21
ΚΟΣΜΟΣ
Artemis II: Οι πρώτοι άνθρωποι που θα φτάσουν πιο μακριά από τη Γη από ποτέ (vid)
20:12
ΚΟΣΜΟΣ
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Live η συνέντευξη Τραμπ για Ιράν: «Μπορεί να τους τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα, ακόμη και αύριο»
20:03
ΠΟΛΙΤΙΚΗ