Κουτσούμπας: Προσπαθείτε να κρύψετε το πρόβλημα του υπέρογκου δανεισμού κάτω από το χαλί
Σφοδρή κριτική άσκησε από το βήμα της Βουλής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει το πρόβλημα του υπέρογκου δανεισμού κάτω από το χαλί και να το σπρώξει στο μέλλον.
«Σίγουρα πριν τις εκλογές θα ετοιμάσετε και μια πανηγυρική έξοδο στις αγορές» είπε ο κ. Κουτσούμπας, μιλώντας κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.
«Χέρι - χέρι, οι δανειστές και η άρχουσα τάξη έχουν δρομολογήσει χειρότερες μέρες για τους εργαζόμενους και είναι πρόκληση η κυβέρνηση να μιλά για σύγκρουση προόδου και συντήρησης, ενώ λαμβάνει επαίνους από τους δανειστές» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, και συμπλήρωσε: «Με τη φαρσοκωμωδία της γραβάτας είχατε το θράσος να πείτε ότι δήθεν λύσατε το πρόβλημα του χρέους».
Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι μια «νέα καπιταλιστική κρίση είναι σχεδόν αναπόφευκτη».
Εξηγήσεις για την υποδοχή των Ταλιμπάν από την Κομισιόν ζητά το Ευρωκοινοβούλιο
14:13
Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος
14:04
Φωτιά στο Αλιβέρι Εύβοιας: Ήχησε το 112 για εκκένωση - Απειλούνται σπίτια
14:00
Απάτη «καρουζέλ» 46,9 εκατ. εξιχνίασε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στην Ελλάδα - Πώς δρούσε το κύκλωμα
13:40