ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης να βαυκαλίζεται πως θα εφαρμόσει το αντικοινωνικό του πρόγραμμα από το 2023

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης να βαυκαλίζεται πως θα εφαρμόσει το αντικοινωνικό του πρόγραμμα από το 2023
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σκληρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου για εκλογές πριν από τη ΔΕΘ. 

«Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη, που ζήτησε εκλογές τον Αύγουστο να μην εκτίθεται στον ήλιο, διότι αυτό εγκυμονεί κίνδυνο θερμοπληξίας» αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου, υπογραμμίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα χάσει και τις εκλογές που θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Και αυτό, όπως τονίζεται, επειδή θα έχουν μεσολαβήσει η καθαρή έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια που η ΝΔ την καταδίκασε, η αύξηση του κατώτατου μισθού που «αρνείται μόνο η ΝΔ και ο ΣΕΒ, η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων που ο κ. Μητσοτάκης καταψήφισε ως "ιδεολογική εμμονή της Αριστεράς", η περαιτέρω ενίσχυση του Δημοσίου που θέλει μανιωδώς να διαλύσει και πολλά ακόμη που δε συνάδουν με τα 12ωρα, τις απολύσεις και τις περικοπές που ονειρεύεται, ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να βαυκαλίζεται πως θα εφαρμόσει το αντικοινωνικό του πρόγραμμα από το 2023 και βλέπουμε».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης.

«Αυτό θα είναι το τελευταίο καλοκαίρι για το δίδυμο ΤσίπραΚαμμένου στην εξουσία», ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησης του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ίδιος είπε ότι το κόμμα τίθεται σε «πλήρη εκλογική ετοιμότητα» και πρόσθεσε σε ειρωνικό ύφος: «Θα πρότεινα στον κ. Τσίπρα να προκηρύξει τις εθνικές εκλογές πριν από τη ΔΕΘ, έτσι θα έχει και έναν καλό λόγο να μην πάει στη Θεσσαλονίκη».

«Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, η ΝΔ είναι έτοιμη για την εκλογική αναμέτρηση», σημείωσε -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ