Επίσκεψη Μητσοτάκη στη βάση των καναντέρ
Τη βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου καναντέρ, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, επισκέπτεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Χθες, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διεμήνυσε αναφορικά με την εθνική τραγωδία στην Ανατολική Αττική πως «οι ευθύνες θα αποδοθούν, μην έχετε αμφιβολία», προσθέτοντας ότι αδυνατεί να αντιληφθεί τι σημαίνει πολιτική ευθύνη, χωρίς ούτε μία παραίτηση.
Ζήτησε, επίσης, να ανατεθεί η διερεύνηση των ευθυνών για τις πυρκαγιές σε εφέτη εισαγγελέα και ειδικό εφέτη ανακριτή, ενώ σημείωσε πως η επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης από πλευράς κυβέρνησης τον κάνει να πιστεύει ότι «μπορεί να υπάρχει και προσπάθεια συγκάλυψης».
Τροχαίο δυστύχημα στην Αχαΐα: Νεκρή 46χρονη οδηγός που έπεσε με το ΙΧ από γκρεμό 30 μέτρων
08:03
Γεμίζει σιγά - σιγά η Αθήνα: Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια - Επέστρεψαν 125.000 ταξιδιώτες
08:03
Στα 93 δολάρια το Brent με το «βλέμμα» στις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά του Ιράν
07:58
Η παγκόσμια κούρσα για έναν λειτουργικό κβαντικό υπολογιστή μόλις έκανε ένα μεγάλο άλμα
07:53