Κουμουτσάκος για Ρουβίκωνα: Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ τίποτα δεν δουλεύει
Κριτική στην κυβέρνηση για την νέα εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών εξαπολύσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Με ανάρτησή του στο twitter, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, σημειώνει: «Μετά το Πεντάγωνο και Πρεσβείες, τώρα εισβολή και στο Υπουργείο Εξωτερικών, στην καρδιά της Αθήνας! Στην Ελλάδα της εποχής του ΣΥΡΙΖΑ, τίποτα δεν δουλεύει. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται ασφαλές».
Να σημειωθεί πως μέλη της αναρχικής ομάδας εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Εξωτερικών σήμερα τα ξημερώματα.
Αυτή είναι η δεύτερη παρέμβαση που κάνει η αναρχική ομάδα στο ΥΠΕΞ και σε κείμενο της σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου σημειώνει πως αυτή τη φορά η παρέμβαση σχετίζεται με το Παλαιστινιακό και με τη σχέση της Ελλάδας με το Ισραήλ.

Γαλλία: Νεκρός 17χρονος ύστερα από ξυλοδαρμό - Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο σε πέντε άτομα
23:10
Βρέθηκαν σε χρηματοκιβώτιο οι 276.000 ευρώ από τον εκβιασμό του 13χρονου στο Βόλο
22:59
Σε ύφεση και χωρίς ενεργές εστίες η πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο Λουτράκι
22:49
ΥΠΕΝ: Δέκα έργα ύψους 15 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας σε εννέα νησιωτικούς δήμους
22:40