ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης-Γεωργιάδης για τα σενάρια παραίτησής τους

Μεϊμαράκης-Γεωργιάδης για τα σενάρια παραίτησής τους

Διαψεύδουν κάθε φήμη περί αποχώρησης από την κούρσα για την ηγεσία της ΝΔ οι Μεϊμαράκης και Γεωργιάδης, αφήνοντας, παράλληλα, αιχμές για προβοκάτσια και παρασκηνιακού τύπου διεργασίες.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σχολίασε με χιούμορ τα σενάρια που κυκλοφορούν: «Θα παραιτηθώ αλλά θα παραιτηθώ την επομένη των εκλογών και αφού εκλεγώ Πρόεδρος» δήλωσε σήμερα στο CNN Greece.

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε οργισμένος για τα σενάρια και τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να αποχωρεί από διεκδίκηση της ηγεσίας τις επόμενες μέρες κάνοντας λόγο, για προβοκάτσια και φωτογραφίζοντας συνυποψήφιό του πως διακινεί αυτά τα σενάρια. Μάλιστα, υπενθύμισε τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις τις οποίες και είχε χαρακτηρίσει «στημένες».

Εν τω μεταξύ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στον Αντ1, εξέφρασε την εκτίμηση πως στην κούρσα για τη διαδοχή θα μείνουν μέχρι το τέλος όλοι και δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις.

Όσον αφορά τα διαδικαστικά την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μεγάλη πρόβα της εταιρίας που έχει αναλάβει τα των εκλογών με τις κεντρικές υπηρεσίες της ΝΔ με στόχο να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα την Κυριακή των εκλογών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ