Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης έχει κάθε λόγο να αγχώνεται για τη ΔΕΘ
«Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έχουν κάθε λόγο να αγχώνονται για τη ΔΕΘ και να προεξοφλούν δήθεν 'παροχολογία'», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
Η ανακοίνωση τονίζει πως «το μόνο ψέμα που υπάρχει, είναι τα καταστροφολογικά σενάριά τους, αφού η χώρα είναι πλέον εκτός μνημονίων, η οικονομία υπεραποδίδει και υπάρχει η δυνατότητα ελάφρυνσης των πολιτών και ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους χωρίς να αμφισβητείται η επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων».
«Εύλογα λοιπόν αγχώνεται ο κ. Μητσοτάκης χωρίς το 'άλλοθι' των μνημονίων», σημειώνει κατόπιν αυτών το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, εξηγώντας:
Γιατί οι πολίτες θα βλέπουν κάθε μέρα και πιο ξεκάθαρα, ποιος θέλει να ρημάξει το κοινωνικό κράτος και τη δημόσια ασφάλιση και ποιος να ενισχύσει τους πολλούς και τον κόσμο της εργασίας».
«Όσο για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΝΔ που επικαλείται ο κ. Μητσοτάκης», σχολιάζει τέλος, «ας αρκεστεί για τα επόμενα πέντε χρόνια στην αντιπολίτευση και σε ένα σχέδιο μήπως και ξεπληρώσει τα 200 εκατ. ευρώ φέσια του κόμματός του, αντί να ψάχνει τρόπο να τα διαγράψει».
SPONSORED
Σορός άνδρα βρέθηκε σε φρεάτιο πάρκινγκ στη Θεσσαλονίκη
19:22
Oι ΗΠΑ επιδιώκουν να αναγκάσουν την Τεχεράνη να «παραδοθεί» λέει ο Γκαλιμπάφ
19:14
Ο Τραμπ απέτισε φόρο τιμής στον ιδρυτή του CNN - «Από τους σπουδαίους στην ιστορία της τηλεόρασης»
19:09
Όταν ο Μάικλ Τζάκσον ήθελε να γίνει Spider-Man και προσέγγισε τον Σταν Λι
19:07