Συνάντηση Γεννηματά - Μπουτάρη: Στο επίκεντρο της συζήτησης οι αυτοδιοικητικές εκλογές
Συνάντηση με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή την παρουσία της στην πόλη στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.
Στο επίκεντρο της συνάντησης, που έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης, βρέθηκαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, τα προβλήματα που θα δημιουργήσει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η απλή αναλογική και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία».
Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε την κ. Γεννηματά ότι δεν πρόκειται να γίνει συγχώνευση ψηφοδελτίων και πως η «Πρωτοβουλία» θα ακολουθήσει τακτική ανάλογη με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις του 2010 και του 2014, συζητώντας με όλους.
Όπως είπε ο κ. Μπουτάρης, κάθε στήριξη είναι ευπρόσδεκτη, αλλά η «Πρωτοβουλία» είναι μια αυτοδιοικητική παράταξη που δεν έχει χρίσματα.
Τον κ. Μπουτάρη συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πέτρος Λεκάκης και ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας Α' Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ, Χρήστος Παπαστεργίου.
Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που οδηγούσε πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ - 2.500 οδηγοί ελέγχθηκαν σε 4 ώρες
07:53
Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ISIS
07:53
Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο η ένοικος του διαμερίσματος που κάηκε
07:47
Σάμος: Νεκρός ο ένας από τους αγνοούμενους μετανάστες - Άλλοι 26 βρέθηκαν στην ξηρά
07:42