ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2018: Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΕΘ 2018: Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
EUROKINISSI

Περίπατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος βρίσκεται στην πόλη για την 83η ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στη οδό Καρόλου Ντηλ όπου βρίσκονται στέκια νεολαίας και χαιρέτησε νέες και νέους.

Έπειτα, βρέθηκε στην οδό Τσιμισκή και στη συνεχεία πήγε σε καφέ της πλατείας Αριστοτέλους όπου τον περίμεναν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, με τους οποίους είχε σύντομους διαλόγους.

Αποχωρώντας από το καφέ περπάτησε στην πλατεία Αριστοτέλους όπου αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες οι οποίοι εκείνη την ώρα απολάμβαναν τη βόλτα τους, ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Σε tweet του, ο πρόεδρος της ΝΔ, έγραψε: «Βόλτα στην πάντα όμορφη Θεσσαλονίκη (χωρίς ΜΑΤ)», επισυνάπτοντας φωτογραφίες.

Το πρόγραμμά του

Αύριο, Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στις 10:30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΔΕΘ - HELEXPO. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα της 83ης ΔΕΘ.

Στις 20:00 θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς προκειμένου ο αρχηγός της ΝΔ να ανέβει στη ΔΕΘ με «αέρα» εν δυνάμει πρωθυπουργού.

Πηγές από τη ΝΔ εκτιμούν πως ο κ. Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους πολίτες με ένα εξωστρεφές και απόλυτα προσγειωμένο πρόγραμμα, δίνοντας έμφαση στα προβλήματα της κοινωνίας.

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 13:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ