ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» Μαξίμου κατά Μητσοτάκη με φόντο δηλώσεις Μαρκογιαννάκη

«Πυρά» Μαξίμου κατά Μητσοτάκη με φόντο δηλώσεις Μαρκογιαννάκη
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Φωτιές» άναψαν οι δηλώσεις του Χρήστου Μαρκογιαννάκη σε τηλεοπτικό δίκτυο της Κρήτης, με το Μέγαρο Μαξίμου να σχολιάζει καυστικά τη συνέντευξη του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε πως σε ραντεβού του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης του είπε πως θέλει να κάνει ανανέωση στα ψηφοδέλτια και, έτσι, το όνομά του δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια.

«Μου πρότεινε θέσεις διοικητή σε ΔΕΚΟ ή άλλους οργανισμούς. Μου πρότεινε όποια ΔΕΚΟ θέλω ή όποια Ανεξάρτητη Αρχή θέλω» είπε ο πρώην βουλευτής, και συμπλήρωσε: «Του είπα πως έχω δουλειά και δεν θέλω επαγγελματική αποκατάσταση. Εκεί σταμάτησε η κουβέντα».

«Ως αποζημίωση στους κομμένους βουλευτές του, όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο κ. Μητσοτάκης τους παραχωρεί “μέρισμα” στο Δημόσιο. Ή όποια ΔΕΚΟ διαλέξουν!» σχολιάζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

2212385


Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης / Πηγή: (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

«Έτσι δεν αποδεικνύεται μόνο ότι διακατέχεται από το οικογενειακό σύνδρομο της ιδιοκτησίας του κράτους. Αλλά και ότι προτίθεται να συνδυάσει τις μαζικές απολύσεις και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους με διορισμούς αρίστων» τονίζει η ίδια ανακοίνωση, και ολοκληρώνει λέγοντας: «Τζάμπα αγχώνεται πάντως. Δεν θα του δώσει ποτέ ο λαός τη δυνατότητα να διαμοιράσει τα ιμάτια του κράτους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ