Επικοινωνία Τσίπρα - Γουίλμπουρ Ρος
Επικοινωνία με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέχεια των επαφών που είχαν στη Νέα Υόρκη.
Ο Υπουργός Εμπορίου επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό προκειμένου να τον ενημερώσει για τη συγκατάθεση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ στη διοίκηση της EBRD, ώστε η τελευταία να επεκτείνει την επενδυτική δραστηριότητά της στην Ελλάδα μέχρι το 2023.
Στόχος είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης να επενδύσει πάνω από 2 δισ. ευρώ την επόμενη πενταετία, ειδικότερα στους τομείς της ενέργειας, των υποδομών και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ για το διαρκές ενδιαφέρον του και την εποικοδομητική του ανταπόκριση στην προσπάθεια ενίσχυσης της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας.
Βόρεια Κορέα: Σημαντικές αυξήσεις στον αριθμό εκτελέσεων μετά την πανδημία της Covid-19
11:15
Την αντικαταβολή στην ψηφιακή εποχή θέλει να φέρει η Scan & Pay
11:13
Ο πόλεμος στο Ιράν αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα για τα υποσιτισμένα παιδιά στη Σομαλία
11:04
Κυριάκος Ανδρέου (PwC) στο CNN Greece: ο άνθρωπος στο επίκεντρο του «επαναπροσδιορισμού» των επιχειρήσεων
11:00