ΝΔ: Η ανοχή της κυβέρνησης στους κουκουλοφόρους εκτρέφει τη βία και την ανομία
«Η επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Μέγαρο Πάτρας επιβεβαιώνει αυτό το οποίο υποστηρίζουμε εδώ και καιρό: ότι η ανοχή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους πάσης φύσεως κουκουλοφόρους εκτρέφει τη βία και την ανομία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
Η Πειραιώς συμπληρώνει: «Πώς μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια οι πολίτες όταν ακόμη και αστυνομικά τμήματα δέχονται επιθέσεις; Καλούμε για πολλοστή φορά την Κυβέρνηση να πράξει το αυτονόητο: να αφήσει την αστυνομία να κάνει ανεμπόδιστη τη δουλειά της».
Τα ξημερώματα ομάδα κουκουλοφόρων έκανε επίθεση κατά του κτηρίου που στεγάζεται η αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Πάτρας.
Πλησίασαν το κτίριο από τη διασταύρωση των οδών Ερμού και Αλ. Υψηλάντου και αμέσως μετά πέταξαν τουλάχιστον οκτώ βόμβες μολότοφ. Στην συνέχεια οι κουκουλοφόροι εξαφανίστηκαν τρέχοντας στα γύρω στενά, ενώ από τη ρίψη των μολότοφ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.
Axios: ΗΠΑ και Ιράν συζητούν κατάπαυση του πυρός για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
19:33
Γεωργιάδης για νοσοκομείο Νίκαιας: «Προσωρινά τα προβλήματα από τα έργα, θα το παραδώσω καινούργιο»
19:24
Κακοκαιρία Erminio: Απόκοσμες εικόνες σε Κρήτη, Κυκλάδες - Δρόμοι «ποτάμια» στην Εύβοια (vid)
19:15
Ανακοίνωσε ανεξάρτητο κίνημα η Μαρία Καρυστιανού: «Ξεκινάμε για την ελπίδα»
19:05