Κλήση Ηλιόπουλου για τις καταγγελίες του για το προσφυγικό ζητούν ΝΔ- ΔΗΣΥ
Την κλήση του πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Υποδοχής και Ταυτοποίησης του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ανδρέα Ηλιόπουλου, ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη με αφορμή τις καταγγελίες του για την διαχείριση των κονδυλίων για το προσφυγικό.
Στη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στο πόθεν έσχες, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατέθεσε το σχετικό αίτημα, με το οποίο συμφώνησε και ο εισηγητής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.
«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κωφεύει σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει κινητοποιήσει και την ελληνική δικαιοσύνη και την Κομισιόν», ανέφερε ο κ. Καραγκούνης.
Ο πρόεδρος της επιτροπής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Συρίγος επιφυλάχθηκε να απαντήσει τις επόμενες ημέρες.
Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ - Σημανδράκος: Το 2018-2019 τα αιγοπρόβατα στην Κρήτη ήταν περισσότερα από τις μύγες
18:30
CIA: Αποδυναμωμένο αλλά ακέραιο το καθεστώς στο Ιράν - Ικανό να χτυπήσει αμερικανικούς στόχους
18:19
Εκκενώνονται οι εγκαταστάσεις LNG στο Ρας Λαφάν του Κουβέιτ μετά τις απειλές Ιράν
18:10
Τι δείχνουν οι νέες καταθέσεις μαρτύρων στην πολύκροτη δίκη Βαλυράκη
18:05