ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημέρωση από Κοτζιά - Καμμένο για όλα τα εθνικά θέματα ζητά η ΝΔ

Ενημέρωση από Κοτζιά - Καμμένο για όλα τα εθνικά θέματα ζητά η ΝΔ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής προκειμένου να ενημερώσουν για όλα τα κρίσιμα θέματα οι κ.κ. Κοτζιάς και Καμμένος, ζητά η ΝΔ.

Με επιστολή των βουλευτών της που μετέχουν στην Επιτροπή προς τον πρόεδρό της Κώστα Δουζίνα, η ΝΔ ζητά ενημέρωση για όλες τις πτυχές της διεθνούς πολιτικής της χώρας.

«Οι σοβαρές γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου, η πορεία των σχέσεων της Ελλάδας με τα γειτονικά της κράτη, η κρισιμότητα των αποφάσεων που θα κληθεί να λάβει η χώρα σε καίρια ζητήματα της εξωτερικής της πολιτικής, όπως στο παρόν στάδιο του «Μακεδονικού», και στην έντονα συζητούμενη επανεκκίνηση των προσπαθειών για την επίλυση του Κυπριακού, επιβάλλουν με τρόπο επείγοντα και επιτακτικό, την διεξαγωγή μιας ουσιαστικής κοινοβουλευτικής συζήτησης στην αρμόδια Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής των Ελλήνων», αναφέρουν στην επιστολή τους με επικεφαλής τον αρμόδιο τομεάρχη Εξωτερικών Γιώργο Κουμουτσάκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ