Πάνος Καμμένος: Επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα στις 29 Οκτωβρίου
Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος πρόκειται να επισκεφθεί την πρωτεύουσα της Ρωσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο ταξίδι του υπουργού Άμυνας με προορισμό τη Μόσχα είναι προγραμματισμένο για τις 29 Οκτωβρίου.
Την είδηση επιβεβαίωσε εμμέσως ο ίδιος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάνοντας retweet σχετικό δημοσίευμα.
Να σημειωθεί πως την Μόσχα πρόκειται να επισκεφθεί και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τον προσεχή Δεκέμβριο, έπειτα από επίσημη πρόσκληση του Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον οποίο θα συναντηθεί στις 7 του μηνός.
Ο ΥΕΘΑ, μεταξύ άλλων, αναμένεται να συζητήσει για τα θέματα συντήρησης των ρωσικών οπλικών συστημάτων που έχουν στην κατοχή τους οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Σημειώνεται πως περίπου ένα μήνα αργότερα από τον ΥΕΘΑ αναμένεται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Μόσχα και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
SPONSORED
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57