ΝΔ: Κάτι φοβάται ο πρωθυπουργός και δεν δημοσιοποιεί την επιστολή παραίτησης Κοτζιά
«Όταν ο υπουργός Εξωτερικών προκαλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησής του και εκείνος το αρνείται, τότε σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός κάτι φοβάται», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά.
«Η αλήθεια όμως αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Διότι υποθέτουμε πώς ο κ. Κοτζιάς δεν θα διστάσει πλέον να δημοσιοποιήσει εκείνος όσα ο κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει από τους πολίτες», προσθέτει.
Σημειώνεται ότι ερωτηθείς εάν θα δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά, όπως άλλωστε ζήτησε χτες ο τέως υπουργός Εξωτερικών, ο κ. Τσίπρας απάντησε πως ενημερώθηκε πως υπάρχει μια άκρως εμπιστευτική επιστολή στο γραφείο του και μόλις επιστρέψει στην Αθήνα θα τη διαβάσει με προσοχή.
«Δεν δημοσιοποιώ αυστηρά προσωπικές επιστολές» είπε, ωστόσο, ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τις Βρυξέλλες.
Δημογλίδου για δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του
09:24
Νόμος Κατσέλη: Πώς υπολογίζεται ο τόκος μετά τη ρύθμιση - «ανάσα» - Αναλυτικά παραδείγματα
09:19
Μυτιλήνη: Νεκρή 36χρονη γιατρός από επιπλοκές μετά τον τοκετό - Κατέληξε κατά την αεροδιακομιδή
09:19
Κοκοτσάκης: Αποχώρησε από το κόμμα Καρυστιανού ο πραγματογνώμονας των Τεμπών
09:09