Επίθεση Κουμουτσάκου κατά Κοτζιά για τη θητεία του στο ΥΠΕΞ
«Βολές» κατά του Νίκου Κοτζιά εξαπέλυσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, που χαρακτήρισε «επιζήμια για τη χώρα» τη θητεία του αλλά και τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Ο απολογισμός της θητείας Κοτζιά θα μείνει στην ιστορία και τη συνείδηση των Ελλήνων για την εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών και την εκχώρηση της "μακεδονικής" εθνότητας και γλώσσας στα Σκόπια» αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος, και συμπληρώνει: «Είναι, επιπλέον, απολογισμός ανοικτών μετώπων και επιζήμιων χειρισμών στα μεγάλα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, καθώς και κακοδιοίκησης και αυταρχισμού στο υπουργείο Εξωτερικών».
Στο «στόχαστρο» του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ μπήκε και η απόφαση του Νίκου Κοτζιά να ανακοινώσει σήμερα την επέκταση των χωρικών υδάτων της χώρας, κάτι που έγινε «πρόχειρα και αποσπασματικά» κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Εξωτερικών.
«Για ακόμη μία φορά, επιβεβαιώνεται η έλλειψη σοβαρότητας και συναίσθησης ευθύνης. Ως προς την ουσία της ανακοίνωσης, επιφυλασσόμαστε να τοποθετηθούμε, αφού θα υπάρξει πλήρης και επίσημη ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα και με γνώμονα πάντα τα ευρύτερα συμφέροντα της χώρας» καταλήγει λέγοντας ο κ. Κουμουτσάκος.
Ο Πούτιν βγάζει για πρώτη φορά στη θάλασσα το πυρηνικό «υποβρύχιο της Αποκάλυψης»
14:52
Κρυπτονομίσματα και χρυσός επιστρέφουν στο επίκεντρο - Ο ρόλος των ομολόγων
14:51
Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια ο 44χρονος μετά την καταγγελία βιασμού από την εν διαστάσει σύζυγό του
14:43
Fitch: Πλεονάσματα, δυνατές τράπεζες και μείωση χρέος «οδήγησαν» στις αναβαθμίσεις της Ελλάδας
14:27